Välkommen!

Vi har en liten hästgård och där driver vi också ett kattpensionat!                                                     

Din katt får ett eget utrymme, där den kan känna sig trygg och säker. Alla rum är inredda med sovplatser, filtar, nivåskillnader, kattlåda med strö, mm. Till varje rum finns även möjlighet för katten att gå ut till en rastgård på minst 6 kvm. Alla rastgårdar är berikade med hyllor i olika nivåer och annat för katten att sysselsätta sig med. För oss är det viktigt att din katt trivs och mår bra!

Fri tillgång till torrfoder och våtfoder morgon och kväll ingår i priset. Har din katt speciella önskemål, får du gärna ta med eget foder. Kanske någon leksak, som din katt är spec förtjust i? Borste, om du tycker att det är bra att ha med, men märk den gärna med kattens namn! Har du flera katter, får de vara tillsammans om du så önskar.

Tillsyn sker kontinuerligt under hela dagen. Vi brukar släcka för natten och göra sista kollen ca 22.00, allt för att det ska bli så vanligt som möjligt.

 

Alla katter som vistas på pensionatet måste vara vaccinerade mot kattpest och kattsnuva.

Vacc-intyg uppvisas vid lämning. Senaste vaccination får ej vara äldre än ett år vid den aktuella tidpunkten för vistelsen.

 

- Vi har öppet hela året och med flexibla lämnings- och hämtningstider efter överenskommelse.

- Bokningar tas emot via telefon eller email.

- Hämtning kan ordnas. Pris enl överenskommelse.

- Innehar F-skattsedel

- Småföretagsförsäkring finns

- Godkända av Länsstyrelsen/Jordbruksverket

 Välkommen till oss hälsar Malin!

 

Tel Malin   073-6222653